There was an error in this gadget

Followers

Wednesday, March 16, 2011

sorang pun best jugak!

dalam kehidupan ini....kawan sememangnya diperlukan.....memang seronok bila ramai kawan p jalan2  kat mall.....gelak sana gelak sini....memang seronok....tapi bila time sorang2....SUNYI lah pulak kan??? hurmmmm...........

bercakap pasal sorang2 ni....sebenarnya bagi aku bukan la sesuatu yang menyedihkan kalau p sorang2 pon ke mall tu...memang la lonely ala2 lagu akon tu....tapi bila kita fikir balik...ada gak keindahan nya....haaaa...yang ni aku ceritakan bdasarkan pengalaman aku la....nak tahu kebaikan nya???

antaranya.............


1.  tak yah dengar ada insan2 yang merengek2 nak balik awal sebab ada temu janji ngan boifwen tercintaaaaa......mahupun alasan nak wat asmnt yang due date esok atau urusan menentang raksaksa yang cuba menawan Malaysia..............ek? hurmmmm....




2.  tak yah tunggu member2 yang mememang tak reti letih cuba baju....cuba 1 kedai tu boleh sampai 20 pasang.....berjam-jam pulak tu.....dah tu tak reti nak beli pulak....hahahhaha...yang kasihan orang yang jaga kedai tu la...masam memanjang muka dia....yang kita si penunggu (bukan penunggu hantu yer..) ni pulak tpaksa la bdepan dengan muka2 masam tersebut..................




3. bila rasa lapaq or megidam nak makan apa2 tu...tak yah ler nak wat keputusan susah2.....if member ramai....susah nak wat keputusan makan kat mana.........sorang nak makan McD....sorang nak makan KFC....sorang nak makan MB.....sorang nak makan SCR....sorang nak makan Khaleel....pas tu...sorang pulak diet....mak aaaaiiii..........nak makan kat mana nie????? 



haaaaaaaaaa....ku just dapat fikirkan 3 jer kebaikan jalan2 sorang pigi mall...........tp jangan la pulak p yang jauh2....bahaya gak wooooo....yang penting tu...biar ada 2..3 orang yang tahu kita p mana....pastu kena sentiasa berhati2.......yer la....kita ni pompuan.....


kesimpulan nya........kalau jalan2 sorang gi mana2 tu tak yah la sedih2 yer kangkawan.....jangan la sampai sakit hati pulak kat kangkawan yang tak dapat nak kua tu....ada lah hal dorang.....yang penting....kita kena pandai berdikari dan jaga diri sendiri.........alaaaa........tak yah nak sedih2 pon....bak kata orang tua-tua......nanti mati pon sorang2 jugak kan??? huhuhu......

4 comments:

boy said...

lama dh enda kitu,,, tapi maya ke maca tajuk entry,,, mcm nak komen jak ,, wak ke enda bersendirian :) peace friends bloger

Indu Belacan Tunu said...

hehehe....pia meh wai....rajin2 ke meh mengumin arrr...adai nya salah...ahakz! kasih meh tudah aku toe bsendirian tanpa teman...huhuhu.... **rerauh mai lagu lonly-akon**

boy said...

datai belama ku deh nuan ke enda meda ku datai,,, meruan datai he2

Indu Belacan Tunu said...

hehehe.....dah nn enda dinga bunyi gak datai nyeguk....uji btanda poco2 kah dulu...bru ku nemu...hehehhehee....

There was an error in this gadget

Info-info terkini FUC

NO ????