There was an error in this gadget

Followers

Thursday, November 10, 2011

aku kerja...hari hari kerja...

lamak sik membloging owhh....besa lah....dah habis time konvo riya alu lah sibuk ngan kerja nek tok....kerja part time jak la....mok nunggu posting lom gik tok....dapat sik kah posting? hummm...apa pOn....doa-doakan dapat laaaa.....mun sik...nang sia-sia juak lah ilmu yang dituntut 4 tahun kat U sinun....huhuhuhu...

pa pOn...kerja ku nek tok ok juak lah...tokey bagus...kangkawan pon Ok juak...mesra alam semua nya....sik juak sampay tension-tension masa kerja...nang ada juak la time2 angin...tp ya nang dah biasa lah....dah adat kita kerja bah.....kadang2 nang ada juak silap nya...ada juak sik betul nya...huhuhu...nek tok kerja kat kedey jual alatan komputer....sia pon ada juak service mambaiki PC, laptop, ngan printer....tp ada juak orang ngantar dak PSP...dak projektor....dak keta mainan....haizzz....nang serba boleh juak tokey ku ya bkedey...hahahhah!!! banyak juak la pengalaman baru yang ku dapat dari kedey ya...terutamanya ilmu2 tentang teknologi...ya lah...aku toe nama jak makey dak leptop dak komputer kat rumah tapi sik banyak yang ku tauk juak....conto nya...aku kenal apa ya ram...bukan rampit....aku kenal apa ya hard disk..ku tauk pa ya usb hub...and banyak gik lah....selain ku kenal benda2 kedak ya...aku pon tauk juak sikit2 cam nek ngator printer rosak....terutama nya printer canon...hohoho...pasal program2 ya...sik tauk gik lah...ku kerja bukan bahagian ngato benda ya...ku bahagian promoter jak...hehehhee...

pengalaman jumpa ngan pelangan yg pelik pun ada juak....ada lah sorang pak cik tok....nang gila nya ngembak cpu nya gak kedey mek rang....kak ya benda disuruh nya di tangga tokey pasal nya pon game bilon...apa ker hell ya tek pak cik?? mun datang madah ya jak kak ya balit sik pa....tok siap dari bukak kedey sampey tutup kedey sik pandey mok balit............!!!!!!!!!!!!!! cioobihhhh.....nang stress juak nanga pak cik ya....kedak sik da rmh jak....mun hari weekend nang ada jak muka nya tpacak kat kedey sia...alu nya asa tokey sia...uhuhuhu.....kak ya....ada juak sorang mak cik toe...nang beria-ria nya datang kedey sia jual insuran....dah orang madah sik bminat...iboh la gago owhhhh...balit jak sia...ya sik nya...datang nya bkali-kali....sampeykan kmk orang yg kuli toe juak dishow nya beli insuran ya....yahhhhh...kedong gaji kmk org tek besar nak???????? huhuhu....

ada juak pelanggan tok tek nang ngok ngek juak....sepisis yang sik paham bahasa....kadang2 nganta dak leptop dak printer sik sampey sejam dah nanya dah siap ke belom.....kak ya tepon bukan mok madah nama...sik pon merik nom D.O...toe alu dipadah nya "kamek yang nganta leptop nak td ya..."....adeh bang....ingat ko sorang nganta leptop kat kedey ya tek?? huhuhu...ya gik ok lah...sik juak sakit hati...yang mengong gik ya...ada juak yg main ikut sedap mulut nganok orang....dah bait2 orang madah kelaka ngan nya benda ya lambat sikit mok siap sbb ramai org anta dak laptop dak cpu sia...alu kitak danok nya.....alu kita dipadah nya bodoooo....aiiissssssssssssheyyyyyyyyy.....ko pandey gilak tek??? huhuhu.....ada juak lah yg asa dirik hebat.....kelaka ala2 orang putissss (org putih)......tp kelaka ya alu campo2 BM ngan BI....masa kelaka BM ya kecik sora nya....bila kelaka BI alu sekedey ya boleh nenga sora nya....sampey tahap tekejut nenga sora nya....hahahhahaha...merik malu jak orang kedak ya....asa hebat kelaka omputih..ampey bebelit lidah bkelaka.....eksen mok ngembak kita bkelala omputih...kak kita mena2 kelaka omputih pandey nya alu kelaka BM...deh deh deh.....nang pendey...bdebus nya kelaka BI....tp sayang kelaka broken English jak.....kwang3....sik pa la...apa pon nya kira ada bagus juak la...key nya prektis kelaka omputih...besa lah swk kan ramey omputih...hehehhee....
There was an error in this gadget

Info-info terkini FUC

NO ????