There was an error in this gadget

Followers

Monday, February 21, 2011

keputusan STPM 2010 keluar hari ni 21 Feb 2011...


kepada pelajar-pelajar yang mengambil STPM tahun 2010....pastinya hari ini menjadi debaran semua....ada terdengar ura-ura mengatakan hari ini merupakan hari keluarnya keputusan peperiksaan STPM mereka....tahniah kepada yang mendapat markah ummm!!!! kepada yang tidak tu...tak per...markah kecik tak bmakna tak boleh nak bjaya....apa yang penting tu usaha.....

KEPUTUSAN boleh diambil di sekolah masing2....bermula pukul 12.00 tegahari hari ini....manakala bagi calon2 persendirian akan mendapat keputusan melalui pos......bagi yang blom gi sekolah ambik keputusan STPM tu (mayb bz kerja part time ker....tak der tspot ker...or saja2 malas tak nak p ambik dulu...) boleh jugak menyemak keputusan STPM secara online di laman wab berikut...


time2 1st day ni mayb ramai lah yang p buka wab tu....sooo...memang lambat jugak la nak buka....TAPI....jangan risau...coz ada lagi cara lain yang boleh korang gunakan....antara nya adalah melalui SMS...

cara-cara nya...

taip STPM < jarak >  nom. K/P hantar ke 36363

atau 

taip STPM < jarak > RESULT  < jarak > nom. K/P hantar ke 15888


sooo...kepada anda atau adik-adik atau saudara tau jiran-jiran tertanga anda yang mengambil peperiksaan STPM tahun lepas.... boleh la gunakan kaedah di atas....apa pon!! selamat berjaya!!!! 

info dari http://www.bumigemilang.com/?p=6475

No comments:

There was an error in this gadget

Info-info terkini FUC

NO ????