There was an error in this gadget

Followers

Tuesday, February 22, 2011

Jawapan Exam Yang Melucukan!!

sekarang ni dah dekat dah musim2 exam dan musim2 keputusan exam nak keluar....sebagai pelajar pastinya tengah sedaya usaha belajar untuk jawap soalan exam yang bakalan tiba....terutama nya bagi ujian pengal yang tak lama lagi.....apa tah lagi bagi pelajar2 yang bakal menduduki pepriksaan yang besar contoh UPSR....PMR....SPM....STPM...peperikasaan semester bagi pelajar U.......haaaa...bagi yang dah ready2 tu.........bagus lah cam tu....jangan wat last min....kang diri merana....hehehhee.....bagi para guru pulak??? haaaaaaaaaaa....bmula lah tugas untuk membuat soalan2 exam yang power2 untuk studen masing2.....dan part nak menyemak nya pulak sememangnya memeningkan kepala guru....macam2 jawapan yang diberikan...soalan mahukan pergi ke hulu...jawapaan pulak pergi ke hilir....nahh....?? macam mana tu??? hahahhaa.....

apa pOn...jom layan gambar2 jawapan exam yang sememangnya kreatif dan...of coz....melucukan....jom layannnn!!!!!!!!!!  



 [game pac-man dan mate?]





 [ TER-lebih pandai lah pulak.... ]





 [ up and down..]





[ sains yang berpuaka...hehehe... ]





[amen.....amen....]





[ ish...ish....kalo pempuan kompom salah ker?? adoiyai budak ni...]





[wooooo...cita2 yang agak menarik...]

 



 
 [ bijak budak ni mengira yer...] 





[ gajah ni mengganggu lalu lintas jer lah...ish3...]









 [sekurang2nya dia kenal atau cam muka hilter....hohoho]






 [jawapan yang bijak....hehehe...]




[jawapan yang agak menyeksa jiwa dan raga guru2 mate....hehhee...]





[cekgu pun keliru...ni kelas mate ke kelas seni...]





[boleh dapat 1 markah tambahan....]

 


 [tak tahu macam mana mesin penyemak nak semak kertas jawapan budak ni....]







 tengok tue?????? sememangnya jawapan yang agakkkk.....hurmm....menarik?? hahahhahaa....




No comments:

There was an error in this gadget

Info-info terkini FUC

NO ????